Albrechtický fotbalový kemp je po roční odmlce zpět

Máme dobrou zprávu pro naše malé fotbalisty. Po roční odmlce se opět uskuteční ALBRECHTICKÝ FOTBALOVÝ KEMP. Po roční odmlce jsme se rozhodli opět uspořádat tradiční Albrechtický fotbalový kemp.

Jako vždy se bude jednat o příměstskou formu bez noclehu. Děti se mohou těšit na spoustu fotbalových tréninků, velkou porci zábavy a určitě se v průběhu kempu dostane také na jiné aktivity než je samotný fotbal. Kapacita kempu je 40 dětí a už evidujeme první přihlášené zájemce. Momentálně přijímáme přihlášky rodičů, jejichž děti působí v našem klubu. Pokud nenaplníme kapacitu z vlastních řad budou se moct od 15. května přihlásit také děti z jiných klubů. Veškeré informace naleznete těchto našich webových stránkách klubu ve všech kategoriích mládeže (Informace pro rodiče). Závěrečný den kempu se uskuteční tradiční opékání i s rodiči. Už se na všechny účastníky moc těšíme!

Termín kempu je 17. – 19. července 2023. Kemp je určen pro děti od 6 do 15 let a kapacita je 40 děti. Cena je 1 200 Kč. Přihlásit se mohou zájemci na mailové adrese hawlin81@seznam.cz.