S mladíky z Karviné smírně, Karviná U18 – Baník Albrechtice 1:1

Ve druhém přípravném utkání v rámci zimní přípravy se naši hráči představili na umělé trávě v Karviné na Městském stadioně proti domácí dorostenecké osmnáctce MFK Karviná. Ve druhém střetnutí zimní přípravy se zrodil v Karviné nerozhodný výsledek 1:1, když poločasový stav byl bezbrankový 0:0.

MFK Karviná U18 – FK Baník Albrechtice 1:1 (0:0)

Branka Baníku: Žyla Marcin

Komentář trenéra: „Dneska jsme nastoupili v kombinované sestavě. Opět jsme zkoušeli nové tváře v mužstvu. Utkání bylo fyzický náročné. V první půli byla hra bez šancí, i když jsme tahali za kratší konec. Ve druhé půli jsme se zlepšili v napadání. Šli jsme do vedení ze skvělé zahraného trestného kopu. I když se nám hra příliš nedařila, dostali jsme se do dalších 2-3 100% šanci, ale neproměnili jsme je. Po jedné z nich jsme udělali zbytečný faul a soupeř z trestného kopu vyrovnal. Namísto 2:0 bylo 1:1. Soupeř byl hodně běhavý, důrazný a kombinačně dobrý. V 90. minutě neproměnil pokutový kop, a tak zápas skončil 1:1. Dneska nám chyběla lehkost a větší důraz.“

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 18. února 2023 tentokrát na umělé trávě v Horní Suché, a to s týmem – FK Slovan Záblatí. Utkání má výkop ve 12 hodin.