Druhý zápas v novém roce, v Karviné s domácím dorostem U18

Druhým přípravným duelem pokračuje zimní dřina. Po soupeři z Krajského přeboru přichází jako druhý na řadu soupeř z Moravskoslezské dorostenecké divize skupiny E.  V sobotu 11. února se představí Baník na umělé trávě v Karviné na Městském stadioně, kde od 13 hodin vyzve domácí tým MFK Karviná U18.

V sobotu na umělé trávě v Karviné na Městském stadioně čeká Banikovce druhý přípravný duel v rámci zimní přípravy. Albrechtičtí se na úvod přípravy v sobotu 4. února na umělé trávě ve Vratimově střetli s domácím týmem. A v prvním utkání v přípravě zvítězil náš Baník výsledkem 2:7. Tentokrát je čeká mladý a běhavý tým – MFK Karviná U18.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude druhé přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Pro mladíky z Karviné to bude již třetí přípravný duel v zimní přípravě. V prvním přípravném utkání v zimní přípravě se osmnáctka utkala se stejně starším soupeřem, a to s Třincem. Výsledek byl 1:2 ve prospěch Třince. Ve druhém utkání v přípravě se karvinská osmnáctka rozešla smírně výsledkem 3:3. Naposledy se oba týmy střetli před touto sezónou v letní přípravě, kdy se zrodil v Albrechticích nerozhodný výsledek 2:2.

Co se týče umístění v aktuálně probíhající sezoně, tak Baníkovci po podzimní části 1. A třídy skupiny B okupují desátou příčku se ziskem sedmnácti bodů. Soupeř MFK Karviná U18 je v Moravskoslezské dorostenecké divize skupiny E po podzimní části je na první příčce se ziskem čtyřiceti bodů.

Přípravné utkání MFK Karviná U18 – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 11. února od 13:00 hodin na umělé trávě v Karviné na Městském stadioně. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!