Zbývá poslední test, generálka proti Věřňovicím

Závěrečný duel letní přípravy absolvuje výběr kouče Dušana Kohúta v domácím prostředí na hlavním hřišti proti tradičnímu protivníkovi v přípravě – TJ Sokol Věřňovice. Poslední přípravný zápas má výkop v 10.30 hodin.

Poslední zkouška v letní přípravě před úvodním utkáním nového soutěžního ročníku s Jablunkovem čeká na Baníkovce. Baníkovci v sobotu vyhráli doma s Horním Žukovem a již v sobotu je čeká poslední přípravný duel s týmem TJ Sokol Věřňovice.

Albrechtičtí na úvod přípravy v pátek 15. července doma prohráli s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně výsledkem 0:2 a poté až ve středu 27. července čekal Baníkovce další soupeř, a to konkrétně MFK Karviná U18. V tomto utkání se zrodila remíza 2:2 a naposledy v sobotu vyhráli Baníkovci doma s nováčkem 1.B třídy z Horního Žukova výsledkem 9:2. Na závěr přípravy čeká Baníkovce již tradičný soupeř v přípravných utkáních, a to – TJ Sokol Věřňovice. Oba týmy se naposled potkaly v zimní přípravě v sobotu 5. Března 2022, kdy na umělé trávě v Horní Suché zvítězil Baník vysokým výsledkem 11:2.

Tým Věřňovic vedený koučem Martinem Kubišem v přípravě odehrál pět utkání, z toho dvě v rámci turnaje v Petrovicích u Karviné pod názvem Memoriál Hassů. Na začátek letní přípravy čekal Věřňovice právě zmíněný Memoriál Hassů, kde skončil tým trenéra Martina Kubiše na prvním místě po vítězství 6:1 nad Petrovickým Interem a poté ve finále 1:0 nad domácí Petrovickou Lokomotivou. Poté nestačil tým Věřňovic doma nad Baníkem Orlová 1927 a prohrál 3:7. Následně Věřňovice porazily béčko Unie Hlubiny výsledkem 4:2 a v posledním dosavadním odehraném přípravném utkání Věřňovice se doma rozešly smírně výsledkem 2:2 s polským týmem LKS Chalupki.

Závěrečné přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice startuje v sobotu 6. srpna od 10:30 hodin ve fotbalovém areálu Baníku na hlavním hřišti. Přijďte naše hráče podpořit!