Dorost Baníku zahájil dnes přípravu na novou sezónu

Na mládežnickém hřišti v areálu FK Baník Albrechtice se odehrál dnes v pondělí 1. srpna první trénink, kterým trenér Martin Míček odstartoval letní dril našeho dorosteneckého mužstva. Ten však bude trvat jen necelý měsíc, neboť dorost startuje svou soutěž poslední srpnový víkend.

Náš klub bez dorosteneckého mužstva několik posledních sezón je už minulostí! Skládá se totiž téměř celý nový tým – a to za pochodu. Nově vytvořený dorostenecký tým Baníku má před sebou čtyři týdny přípravy před startem Okresního přeboru, kde bude nově vytvořený tým dorostenců od nové sezóny nastupovat. Nekompletní tým se poprvé sešel dnes v pondělí 1. srpna a do konce týdne budou následovat rozjezdové tréninky, které zakončí nedělní přípravné utkání na domácí půdě v neděli 7. srpna od 15 hodin s týmem TJ Petřvald u Karviné.

„Dnes jsme začali s tréninkovým procesem nového dorostu, účast byla slušná a kluci natěšeni, což mě nejvíc těší. V neděli sehrajeme první přípravné utkání doma s Petřvaldem u Karviné v 15:00, tak přijďte kluky povzbudit,“ uvedl na úvod prvního tréninku trenér dorostenců Martin Míček.