Porážka v generálce s výstrahou, Baník Albrechtice – Sokol Věřňovice 2:5

Svěřenci Dušana Kohúta v posledním utkání letní přípravy prohráli výsledkem 2:5 na domácí půdě s tradičným soupeřem v přípravných utkáních pod názvem TJ Sokol Věřňovice, když jim hrubě nevyšel druhý poločas, ve kterém čtyřikrát inkasovali. První poločas byl lepší týmem náš Baník, když vedl po prvním poločase 2:1. Ve druhém poločase však zase byl lepší soupeř, který využil chyby Baníkovců a skóre otočil ve svůj prospěch a zvítězil výsledkem 2:5.

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 2:5 (2:1)

V posledním letním přípravném utkání svěřenci Dušana Kohúta v sobotu 6. srpna na domácí půdě prohráli, a to s týmem z 1.B třídy skupiny C – TJ Sokol Věřňovice. V prvním poločase Baníkovci byli lepším týmem, a to se projevilo i na skóre, kdy po prvním poločase Baník vedl 2:1 po brankách Jana Kociolka a Antonína Chumchala. Hosté snížili z přímého kopu v poslední minutě prvního poločasu. Ve druhém poločase však zase byl lepší soupeř, který využil chyby Baníkovců a skóre otočil ve svůj prospěch a zvítězil výsledkem 2:5. Baník tak v generálce na nový soutěžní ročník bohužel prohrál výsledkem 2:5.

Branky Baníku: Kociolek Jan, Chumchal Antonín

Sestava Baníku: Gradek – Wróbel, Kociolek Jakub, Hovůrka, Čermák – Cyž M., Žyla M., Klus, Žyla D. – Chumchal, Kociolek Jan. Střídali: Porembski