První vítězství v letní přípravě, Baník Albrechtice – Horní Žukov 9:2

V sobotu sehrálo A mužstvo Baníku třetí a předposlední přípravné utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy představilo na domácím hřišti proti nováčkovi 1.B třídy skupiny C – Slovan Horní Žukov. Domácí tým na výborně připraveném hřišti, když poločasový stav byl 1:0.

FK Baník Albrechtice – Slovan Horní Žukov 9:2 (2:2)

Třetí přípravné utkání sehrál tedy Baník na domácí půdě s nováčkem z 1.B třídy skupiny C s Horním Žukovem. V prvním poločase ještě držel soupeř s naším týmem krok, když poločasový stav byl nerozhodný 2:2. Ve druhém poločase se však prokázala lepší fyzická kondice a kvalita našeho týmů a konečný výsledek je 9:2 ve prospěch Baníku. Za Baník se čtyřikrát prosadil Antonín Chumchal, dvě premiérové branky si připsal v dresu Baníku v mužské kategorii věkem ještě dorostenec Jan Porembski a jednou se prosadila trojice Jakub Kociolek, Marcin Žyla a Petr Čermák.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 4, Porembski Jan 2, Kociolek Jakub, Žyla Marcin, Čermák Petr

Poslední přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku již v sobotu 6. srpna, kdy se na domácím hřišti utkají od 10.30 hodin s tradičním soupeřem v přípravě TJ Sokol Věřňovice.