Karvinský deník: Oslabený Baník neměl v Řepištích šanci. Teď ho v krajském poháru čeká Vendryně

Naposledy vyhráli 11. května finále okresního poháru, pak se fotbalistům Baníku Albrechtice přestalo dařit. Bodovou šňůru třinácti utkání v I.A třídě jim před týdnem ukončil Vratimov B a v dalším kole neuspěli v Řepištích. Na hřišti vedoucího týmu skupiny B v sobotu prohráli 2:4.

„Možná je to kumulací zápasů. Po sobotní remíze v Jistebníku jsme ve středu dohrávali 16. kolo se Starým Městem, v neděli hráli v Libhošti, ve středu fináe poháru v Loukách s Českým Těšínem, pak s Vratimovem B a teď v Řepištích,“ popsal sekretář klubu Gustav Guňka nábitý květnový program Baníku.

„Hrajeme v jedné sestavě, asi to už bylo na kluky moc, protože přišla i nějaká zranění,“ upozornil na fakt, že trenér Dušan Kohút měl v sobotu k dispozici jen čtrnáctičlenný hráčský kádr.

„Řepiště byly celkově lepší, ale my jim to trošku usnadnili. U poslední branky obránce přihrával přes šestnáctku přímo na nohu útočníkovi, který to jen doklepl do prázdné brány. Takové ‚dárečky‘ jsme jim dali dva,“ dodal Gustav Guňka.

Už tuto středu Albrechtice čeká semifinále krajského poháru ve Vendryni.

I.A třída, skupina B – 23. kolo:

Řepiště – Baník Albrechtice 4:2 (1:1)

Branky: 16. Byrtus, 47. Zaremba, 55. Jurča, 76. Tchuř – 2. M. Žyla, 63. Itaiáš. Rozhodčí: Picmaus – Hošek, Janeček. Bez karet. Diváci: 120.

B. Albrechtice: Gradek, Hovůrka, Přeček, Wagner, Kociolek, M. Žyla, D. Žyla, Izaiáš, Michejda (63. Grabowski), Chumchal, Golasowski. Trenér: Dušan Kohút.

Odkaz na článek ZDE

Zdroj: karvinsky.denik.cz