Další prověrka v sobotu s Horní Suchou

Svěřenci Dušana Kohúta se pilně připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká další přípravné utkání v zimní přípravě, a to v pořadí již čtvrté. V sobotu 19. února se představí Baník na umělé trávě v Horní Suché, kde od 10 hodin vyzve domácí tým – SK Horní Suchá.

Albrechtičtí mají za sebou tři přípravné duely s bilancí tři výher. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 29. ledna na umělé trávě v Horní Suché porazili vysoko okresní tým Gascontrol Havířov výsledkem 14:0. Poté v neděli 6. února porazili Baníkovci na umělé trávě ve Vratimově tým krajského přeboru Čeladnou výsledkem 5:0 a v posledním, a to třetím přípravném utkání Baník na domácí umělé trávě vysoko porazil tým Petřvaldu u Karviné výsledkem 8:2. Tentokrát Baník čeká další tradiční soupeř – SK Horní Suchá.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude čtvrté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Naposledy se oba týmy střetli 24. července 2021, kdy vzájemný duel na přírodní trávě v Horní Suché skončil vítězstvím ve prospěch Horní Suché výsledkem 4:3. Za Baník se tehdy prosadil dvakrát Antonín Chumchal a jednou Dominik Šlampiak.

Přípravné utkání SK Horní Suchá – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 19. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!