Žáci a předpřípravka mají za sebou soustředění

V uplynulém týdnu se naše týmy starších žáků, mladších žáků a předpřípravky zúčastnily čtyřdenního soustředění v Komorní Lhotce v penzionu Zátiší. Spolu s rodiči a trenéry si užili spoustu zábavy, ale také tvrdé dřiny, když některé dny trénovali i třífázově.

Tréninky strávili naše mužstva v nedaleké sportovní hale, kde trénovali dvakrát denně a potom ještě cvičili v prostorách penzionu. Ale nebylo vše jen o tvrdé práci, také kluci bobovali, koulovali se, hráli bowling a spoustu dalších her a nakonec i vyšli na hory.

K soustředění žáků a předpřípravky se krátce vyjádřil i šéftrenér mládeže Baníku Radim Smiga. Jsme moc rádi, že se soustředění letos uskutečnilo. Myslím si, že stálo za to a všichní si ho náramně užili. Co se týče tréninku, tak jsem spokojeni. Plně jsme využili místní sportovní halu, kde jsem pilovali fotbalové dovednosti a také samotnou hru. Velké díky patří personálu penzionu Zátiší, kteří nás každý den vítali s úsměvem. Skvěli byli také samotní rodiče, kteří utvořili vynikající kolektiv. Poděkovat samozřejmě musím i samotným trenérům, bez kterých by to nešlo. Určitě budeme dělat vše pro to, abychom se zde za rok mohli vrátit. Máme zde vše, co potřebujeme,“ řekl šéftrenér Radim Smiga.

Pár slov dodal k tomuto soustředění také trenér mladších žáků Pavel Šplíchal. „Spojené čtyřdenní soustředění žáků pod vedením šéftrenéra mládeže Radima Smigy a mě jako trenéra mladších žáků  proběhlo v Komorní Lhotce výborně. Dvoufázové tréninky v místní hale, mini turnaj ve fotbale 3 týmů z toho 1 tým byli páni trenéři a rodiče, a dva týmy spojené našimi hráči. I ping-pongový turnaj si všichni náramně užili a ve zdraví se v neděli vrátili domů.“

Tento týden odjíždí na soustředění týmy starší přípravky a mladší přípravky. Doufáme, že si ho užijí stejně, jako starší žáci, mladší žáci a předpřípravka.