Čtvrté vítězství v přípravě, Horní Suchá – Baník Albrechtice 1:5

Baník v sobotu 19. února odehrál čtvrté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Baník se představil na umělé trávě v Horní Suché, kde se střetl s domácím týmem SK Horní Suchá, hrající  1.B třídu skupiny C. A ve čtvrtém přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal zaslouženou výhru výsledkem 1:5, když poločasový stav byl 1:1. Za Baník se v tomto přípravném utkání prosadil dvakrát Lukáš Golasowski a jednou Lukáš Vagner, Jan Hovůrka a Antonín Chumchal.

SK Horní Suchá – FK Baník Albrechtice 1:5 (1:1)

Ve čtvrtém přípravném utkání naše A mužstvo v sobotu 19. února na umělé trávě v Horní Suché porazilo domácí mužstvo SK Horní Suchá výsledkem 1:5, když poločasový stav utkání byl nerozhodný 1:1. První branku v utkání vstřelil Lukáš Vagner. Domácí poté vyrovnali ještě do poločasu z pokutového kopu, a když Baníkovci neproměnili své velké šance skončil první poločas nerozhodně výsledkem 1:1. Ve druhém poločase již Baník většinu svých šanci dokázal proměnit, a to se projevilo i na konečném skóre, které bylo 1:5. Za Baník se postupně prosadil Jan Hovůrka, dvakrát Lukáš Golasowski a jednou Antonín Chumchal, který ještě neproměnil pokutový kop za faul na Lukáše Golasowského. Baník tak ve svém čtvrtém přípravném utkání zaslouženě zvítězil výsledkem 1:5 a porazil tak tým Horní Suché na jeho půdě.

Branky Baníku: Golasowski Lukáš 2, Vagner Lukáš, Hovůrka Jan, Chumchal Antonín

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 26. Únpra 2022 na umělé trávě Tyršová v Třinci, a to s týmem FK Fotbal Třinec U19.. Utkání má výkop ve 12 hodin.