Petřvald obdržel osmičku, Baník Albrechtice – Petřvald u Karviné 8:2

Baník v sobotu 12. února odehrál další přípravné utkání v rámci zimní přípravy, a to v pořadí třetí. Baník se představil tentokrát na domácí umělé trávě, kde se tentokrát střetl s týmem TJ Petřvald u Karviné, hrající 1.B třídu skupiny C. A v tomto třetím přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 8:2, když poločasový stav byl 2:2. Za Baník se v tomto přípravném utkání prosadil čtyřikrát Lukáš Golasowski, dvakrát David Grabowski a jednou Tomáš Izaiáš a Vojtěch Michejda.

FK Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné 8:2 (2:2)

Ve třetím přípravném utkání naše A mužstvo dnes na domácí umělé trávě si připsalo další výhru, tentokrát porazilo tým Petřvaldu u Karviné výsledkem 8:2, když poločasový stav utkání byl 2:2. První poločas skončil nerozhodným výsledkem 2:2, když oba týmy neproměnili další své šance. Ve druhém poločase již byl na hřišti jen jeden tým, a to domácí Baník, který svého soupeře přehrál ve všech směrech. Baník tak ve třetím utkání zvítězil zaslouženým výsledkem 8:2.

Branky Baníku: Golasowski Lukáš 4, Grabowski David 2, Izaiáš Tomáš, Michejda Vojtěch

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 19. února 2022  na umělé trávě v Horní Suché, a to s domácím týmem SK Horní Suchá – hrající 1.B třídu skupiny C. Utkání má výkop v 10 hodin.