Naše mládežnické týmy opět letos čeká soustředění

Čas soustředění nastal. Naše mládežnické týmy se budou postupně rozjíždět na fotbalová soustředění, kde budou zdokonalovat své dovednosti a určitě si užijí spoustu mimofotbalové zábavy. Všechny naše mládežnické týmy budou absolvovat soustředění v penzionu Zátiší v Komorní Lhotce.

Ve čtvrtek 10. února na své soustředění pojedou starší a mladší žáci společně s předpřípravkou. Jejich domov na toto období bude penzion Zátiší v Komorní Lhotce. Soustředění ukončí žáci a předpřípravka v neděli 13. února po obědě.

Předposledním únorovém víkendu (17. -– 20. února) zajíždí na své soustředění tým starší přípravky společně s týmem mladší přípravky. Jako žáci i předpřípravka se naši fotbaloví „caparti“ budou připravovat také v Komorní Lhotce v penzionu Zátiší.

K soustředění se krátce vyjádřil i šéftrenér mládeže Baníku Radim Smiga, který absolvuje první termín i jako trenér starších žáků. „Po roční odmlce se opět uskuteční naše tradiční soustředění. Opět využijeme krásny areál v penzionu Zátiší v nedaleké Komorní Lhotce. I když máme tuto nelehkou dobu, jsme rádi, že se našli takoví, kteří se této akce zúčastní. Trénovat budeme v místní tělocvičně, kde na kluky budou připravené dvoufázové tréninkové jednotky. Ve volném čase určitě využijeme bowlingové dráhy a ping-pongové stoly. Věřím, že si víkend všichni užijeme a zase stmelíme, už tak, náš výborný kolektiv.“

Přejeme všem dětem a rodičům ať si ze soustředění přivezou ty nejkrásnější zážitky a vzpomínky.