Příprava pokračuje: V sobotu proti Petřvaldu u Karviné

Zimní příprava Baníku pokračuje. V sobotu 12. února čeká na svěřence Dušana Kohúta další zápas – v pořadí již třetí. V sobotu dopoledne se na domácí umělé trávě střetnou s týmem hrající 1.B třídu skupiny C – TJ Petřvald u Karviné. Utkání má výkop v 10 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou dva přípravné duely s bilancí dvou výher. V prvním utkání v rámci zimní přípravy se Baníkovci střetli s týmem FK Gascontrol Havířov, hrající Okresní přebor OFS Karviná. V tomto duelu na velmi zmrzlém terénu na umělé trávě v Horní Suché se zrodilo jasné vítězství Baníku vysokým výsledkem 14:0.

Druhým týmem ve druhém utkání v zimní přípravě byl albrechtickým fotbalistům poslední tým tabulky Krajského přeboru, a to SK Beskyd Čeladná. Utkání se hrálo na umělé trávě ve Vratimově. Toto střetnutí obou týmů, kdy favorit byl tým Čeladné zvládli lépe Baníkovci, kteří zaslouženě zvítězili výsledkem 0:5.

Ale zpět k sobotě. Tým TJ Petřvald u Karviné hraje soutěž – 1.B třídu skupiny C a po podzimu figuruje na 7. pozici s osmnácti body. Oba týmy se naposledy ve vzájemném utkání střetli v rámci letní přípravy 8. srpna 2020, kdy zvítězil na domácí půdě Baník zaslouženým výsledkem 4:0. Za Baník se v tomto utkání prosadila postupně čtveřice hráčů Tomáš Izaiáš, Jan Kociolek, Antonín Chumchal a Jan Hovůrka.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné startuje v sobotu 12. února od 10:00 hodin na domácí umělé trávě v Albrechticích. Přijďte naše hráče podpořit!