Druhé vítězství v přípravě, Beskyd Čeladná – Baník Albrechtice 0:5

Baník v neděli 6. února odehrál druhé přípravné utkání v rámci zimní přípravy, kdy se na umělé trávě ve Vratimově střetl s týmem hrající Krajský přebor, a to SK Beskyd Čeladná. Druhé utkání v zimní přípravě Baník vyhrál výsledkem 0:5, když poločasový stav byl 0:3. Za Baník se ve druhém přípravném utkání prosadil čtyřikrát Antonín Chumchal a jednou Tomáš Izaiáš.

SK Beskyd Čeladná – FK Baník Albrechtice 0:5 (0:3)

Ve druhém přípravném utkání naše A mužstvo dnes na umělé trávě ve Vratimově porazilo tým z Krajského přeboru SK Beskyd Čeladná výsledkem 0:5, když poločasový stav utkání byl 0:3. Úvodní minuty byli nejdříve od obou týmů seznamovací a poté se již měnilo skóre utkání. Nejdříve se prosadil krásnou střelou Tomáš Izaiáš a následně po centru Antonín Chumchal, který vstřelil do konce utkání ještě další tři branky. Baník tak soupeře z vyšší soutěže zaslouženě porazil a připsal si v rámci zimní přípravy druhé vítězství.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 4, Izaiáš Tomáš

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 12. února 2022 tentokrát na domácí umělé trávě, a to s týmem TJ Petřvald u Karviné – hrající 1.B třídu skupiny C. Utkání má výkop v 10 hodin.