Druhý test: V neděli odpoledne proti Čeladné

Po soupeři z Okresního přeboru Karviná přichází jako druhý na řadu soupeř z Krajského přeboru. V neděli 6. února se představí Baník na umělé trávě ve Vratimově, kde od 15 hodin vyzve tým – SK Besykd Čeladná.

V neděli na umělé trávě ve Vratimově čeká Banikovce druhý přípravný duel v rámci zimní přípravy. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 29. ledna na umělé trávě v Horní Suché si jasně poradili s týmem z Okresního přeboru, a to s týmem FK Gascontrol Havířov výsledkem 14:0. Tentokrát je čeká těžší soupeř – SK Beskyd Čeladná.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude druhé přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Pro nedělního soupeře z Čeladné to bude první přípravný duel v zimní přípravě. Naposledy se oba týmy střetli v soutěžní utkání v sezóně 2015/2016, kdy na podzim vzájemný duel skončil zaslouženým vítězství ve prospěch Baníku výsledkem 4:1 a v odvetě na jaře se z domácího vítězství radovala Čeladná výsledkem 2:1.

Přípravné utkání SK Beskyd Čeladná – FK Baník Albrechtice startuje v neděli 6. února od 15:00 hodin na umělé trávě ve Vratimově. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!