IV. ročník Albrechtického fotbalového kempu se opět velmi vydařil

Od čtvrtka 30. července do neděle 2. srpna se konal Albrechtický fotbalový kemp, kterého se zúčastnilo 50 dětí. Na děti čekaly tréninkové jednotky, hra samotná, ale také jiná sportovní odvětví jako jsou minigolf či florbal. Některé děti ukázaly, že jsou také muzikálně založené a mohli jsme tak uspořádat vlastní koncert, který jsme si moc užili. Bylo moc hezké vidět, že kluci to neumí jen s míčem, ale také s kytarami a publikum to dokázalo náležitě ocenit.

„Nevím jestli je to dílem náhody nebo máme na kempy prostě štěstí, ale jsme moc rádi, že nám počasí vyšlo opět na jedničku a my jsme mohli program do puntíku splnit,“ řekl hlavní trenér mládeže Lukáš Hawlasek.

Na kempu se o kluky staralo 7 trenérů z našeho fotbalového klubu. Dále k nám zavítali dva zkušení trenéři mládeže. Ve čtvrtek k nám dorazil Grassroots trenér OFS Karviná Ondřej Hanzel, v sobotu pak bývalý ligový hráč Baníku Ostrava, Viktorie Plzeň, Mladé Boleslavi a Kladna a držitel dvou ligových titulů p. Aleš Neuwirth. Oběma moc děkujeme za výborné tréninkové jednotky a tím pádem také velké zpestření pro naše kluky, a zároveň pro naše trenéry.

Obrovský dík patří partnerům kempu, kterými byli jako každý rok NADACE OKD a také STONAVSKÁ RESTAURACE. Moc si vážíme této podpory a výše jmenovaným moc děkujeme.

„Tento ročník byl opravdu specifický hlavně v oblasti připrav. Situace v regionu byla do poslední chvíle nejistá, sami jsme nevěděli zda kemp vůbec začne. Naštěstí vše dobře dopadlo a my jsme mohli kemp zahájit. Myslím, že vše klaplo na jedničku a nejdůležitější je, že se nikomu nic nestalo a všichni se domů vrátili bez újmy a spokojení. Chtěl bych moc poděkovat našim trenérům, kteří se o děti perfektně starali po celé 4 dny,“ dodal k vydařeném kempu hlavní trenér mládeže Lukáš Hawlasek.


Přinášíme Vám dále v tomto článků informace den po dni doplněné vždy o pár fotek z tohoto čtvrtého a opět velmi podařeného ročníků Albrechtického fotbalového kemp.

Čtvrtý ročník Albrechtického fotbalového kempu začal ve čtvrtek 30. července. Od čtvrtečního dne do neděle se kempu zúčastnilo 50 dětí, kteří si užili neskutečně krásného pažitu, velké dávky fotbalu a zábavy. Ve čtvrtek všichni zvládli ranní zahájení, oficiální fotografování a také fotbálek.

Čtvrteční odpolední trénink navštívil i Grassroots trenér OFS Karviná Ondřej Hanzel. Ve velkém vedru byla znát únava, ale kluci se i tak prali statečně. Albrechtický fotbalový kemp prostě paráda.

Páteční den Albrechtického fotbalového kempu se dá nazvat Stonavským, jako každý rok bylo využito občerstvení Stonavské restaurace (PZKO), kde si kluci rozdělení na dvě skupiny zahráli minigolf a taky florbal v místní sportovní hale. Mezitím si děti užili ve Stonavské restauraci výborného oběda (kuřecí plátek vs. hranolky). Hold i sportovci můžou jednou za čas zhřešit. Vše bylo napraveno po obědovým melounem. Velké poděkování týmu Stonavské restaurace a hlavně Vojtovi Legindimu, který naší mládež podporuje řadu let.

Sobotní třetí den Albrechtického fotbalového kempu byl opravdu nabitý. Ranní vyhlášení minigolfového turnaje a florbalového turnaje, dopolední dovednostní soutěže a odpolední tréninky daly klukům pořádně zabrat. Jsme moc rádi, že jsme opět po roce mohli přivítat Aleše Neuwirtha, bývalého hráče Ostravského Baníku, Viktorie Plzeň, Kladna a Mladé Boleslavi. Kluci si s Alešem užili tréninkovou jednotkou a závěrečný fotbálek do kterého se zapojili i samotní trenéři. Skvělý den zakončila balónková bitva.

Tahle skvělá parta trenérů se o kluky po čtyři dny starala. Klobouk dolů před Vámi, jste jedničky.

Už teď se moc těšíme na další ročník, který by měl směřován opět na přelom měsíce července a srpna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *