Louky obdržely devět branek, Baník Albrechtice – Lokomotiva Louky 9:1

Ve středu 5. srpna sehrálo A mužstvo Baníku čtvrté a předposlední přípravné utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy představilo na domácím hřišti proti – TJ Lokomotiva Louky. Baník si připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 9:1, když poločasový stav byl 5:0. Za Baník se tomto přípravném utkání prosadil čtyřikrát Jan Kociolek, dvakrát Petr Kubiena s Michalem Kvapilem a jednou Jan Hovůrka.

FK Baník Albrechtice – TJ Lokomotiva Louky 9:1 (5:0)

Čtvrté přípravné utkání sehrál tedy Baník na domácí půdě s týmem TJ Lokomotiva Louky, hrající Okresní přebor Karviná. Baník byl jasným favoritem utkání, a to se potvrdilo i na hřišti. Baník po většinu utkání měl míč na svých kopačkách. Svoji převahu zúročil již v prvním poločase pěti brankami. Ve druhém poločase Baník ještě přidal další čtyři branky a hosté jednu, když si Baník vstřelil po nedorozumění v obraně vlastní branku. Baník tak zvítězil zaslouženým vysokým výsledkem 9:1.

Branky: Kociolek Jan 4, Kubiena Petr 2, Kvapil Michal 2, Hovůrka Jan – vlastní

Poslední přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku již v sobotu 8. srpna, kdy se na domácím hřišti utkají od 10.00 hodin s týmem TJ Petřvald u Karviné.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *