Další prověrka v sobotu s Horní Suchou

Svěřenci Radka Nešpora se pilně připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká další přípravné utkání v zimní přípravě, a to v pořadí již třetí. V sobotu 15. února se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 10 hodin vyzve domácí tým – TJ Depos Horní Suchá.

Albrechtičtí mají za sebou dva přípravné duely s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Albrechtičtí na úvod přípravy v sobotu 1. února na umělé trávě v Horní Suché prohráli s týmem hrající Krajský přebor, a to TJ Lokomotiva Petrovice výsledkem 2:4 a poté v sobotu 8. února porazili Baníkovci také na umělé trávě v Horní Suché tým Věřňovic výsledkem 5:3. Tentokrát Baník čeká další tradiční soupeř – TJ Depos Horní Suchá.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude třetí přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Naposledy se oba týmy střetli 9. února 2019, kdy vzájemný duel na umělé trávě v Horní Suché skončil zaslouženým vítězstvím ve prospěch Baníku výsledkem 2:4. Za Baník se tehdy prosadil dvakrát Michal Kvapil, a jednou Marcin Žyla a David Dorozlo.

Přípravné utkání TJ Depos Horní Suchá – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 15. února od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *