Vysoka výhra s čistým kontem, Horní Suchá – Baník Albrechtice 0:8

Baník v sobotu 15. února odehrál třetí přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Baník se opět představil na umělé trávě v Horní Suché, kde se tentokrát střetl s domácím týmem TJ Depos Horní Suchá, hrající  1.B třídu skupiny C. A ve třetím přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 0:8, když poločasový stav byl 0:1. Za Baník se tomto přípravném utkání prosadil dvakrát Michal Kvapil s Antonínem Chumchalem a jednou Petr Kubiena, Erik Szmek, Tomáš Izaiáš a Jan Kociolek.

TJ Depos Horní Suchá – FK Baník Albrechtice 0:8 (0:1)

V sobotu A mužstvo Baníku sehrálo třetí přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Na umělé trávě v Horní Suché svěřenci trenéra Baníku Radka Nešpora porazili tým TJ Depos Horní Suchá vysokým a zaslouženým výsledkem 0:8, když poločasový stav byl 0:1. Domácí tým držel jednobrankový výsledek jen v prvním poločase. Ve druhém poločase již Baník ukázal svoji kvalitu a vstřelil domácím sedm branek. 

Branky Baníku: Kvapil Michal 2, Chumchal Antonín 2, Kubiena Petr, Szmek Erik, Izaiáš Tomáš, Kociolek Jan

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 22. února 2020 opět na umělé trávě v Horní Suché, a to s týmem FK Slovan Záblatí – hrající 1.B třídu skupiny C. Utkání má výkop v 10 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *