V sobotu již po třetí Setkání bývalých a současných hráčů fotbalového klubu Albrechtic

Tradice pokračuje! V sobotu 23. listopadu naši hráči A mužstva Baníku po konci mistrovské podzimní části sehrají ještě jedno přátelské utkání, kdy se na domácí půdě představí proti výběrů Bývalých hráčů Albrechtického Baníku, a tak půjde spíše o utkání exhibičního charakteru. Tato tradice od roku 2017 se uskuteční již po třetí. Sobotní přátelské utkání má výkop na umělé trávě v areálu FK Baník ve 14 hodin.

Toto setkání bývalých a současných hráčů fotbalového klubu Albrechtic se uskuteční již po třetí. Vždy se odehrálo a odehraje na umělé trávě v Albrechticích s časem 2 x 45 minut.. Vzájemnou bilanci těchto přátelských utkání má lepší současné mužstvo hráčů Albrechtic.

První vzájemné střetnutí se odehrálo 25. listopadu 2017 a skončilo nerozhodně 4:4. O branky v tomto utkání se postaraly za mužstvo bývalých hráčů Antonín Krečmer, David Holzer, Michal Šlachta, Zdeněk Menoušek a za mužstvo současných hráčů Baníku Filip Čižmář, Marek Chmiel a dvakrát hrající trenér Jaroslav Goj.

Druhé vzájemné utkání se odehrálo v sobotu 24. listopadu 2018, které skončilo výsledkem 5:1 ve prospěch současného týmů Baníku. Za současný tým Baníku se prosadil Michal Kvapil 2, Daniel Žyla, Jan Kociolek, Tomáš Izaiáš a za bývalý tým se prosadil Jaroslav Goj.

Toto zajímavé utkání začíná v sobotu 23. listopadu v 14.00 hodin. Bude se hrát na umělé trávě v areálu FK Baník. Zváni jsou všichni bývalí hráči, všichni fanoušci, činovníci Albrechtické kopané! Tímto utkáním se domácí rozloučí s kalendářním rokem 2019. Přijďte se podívat. Vstup je pochopitelně zdarma!

První setkání 25.11.2017


Druhé setkání 24.11.2018

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *