Plán zimní přípravy A-mužstva

Albrechtičtí fotbalisté se před dvěma týdny rozešli na dovolenou. Do kabiny se vrátí až v sobotu 11. ledna, kdy jim začne příprava na jarní část sezóny v 1. A třídě skupiny B. My už nyní přinášíme plán jejich zimní přípravy.

Jaký bude albrechtický program před prvním mistrovským utkáním s Dolní Lutyni? Po třech týdnech zimní přípravy přijde na řadu první přípravné utkání, a to v sobotu 1. února proti Lokomotivě Petrovicím na umělé trávě v Horní Suché. Poté přijde na řadu další přípravné utkání v sobotu 8. února opět na umělé trávě v Horní Suché, proti týmu TJ Sokol Věřňovice.

Baníkovci odehrají většinu přípravných utkáních na umělé trávě v Horní Suché, což potvrdí i utkání 15. února opět v Horní Suché s domácím týmem. Následovat bude střetnutí s týmem FK Slovan Záblatí, a to 22. února opět v Horní Suché.

Poté bude následovat v neděli 1. března na umělé trávě v Třinci s domácím divizním B týmem. Generálka před startem jarní části je naplánována na sobotu 7. března, kdy se Albrechtičtí střetnou na umělé trávě v Horní Suché s týmem FC Ostrava – Jih.

Po generálce již mají Baníkovci před prvním mistrovským utkání v jarní části, doma proti Dolní Lutyni (22. března) volný víkend.

Přehled zimní přípravy:

Sobota 11.1. Začátek zimní přípravy

Sobota 1.2. TJ Lokomotiva Petrovice – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Sobota 8.2. TJ Sokol Věřňovice – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Sobota 15.2. TJ Depos Horní Suchá – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Sobota 22.2. FK Slovan Záblatí – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Neděle 1.3. FK Fotbal Třinec „B“ – Baník Albrechtice (11:00, UT Třinec – Tyršová)

Sobota 7.3. FC Ostrava-Jih – Baník Albrechtice (12:00, UT Horní Suchá)

Pozn. Dny a časy zápasů se mohou změnit. O všech případných změnách budeme samozřejmě ihned informovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *