Rekapitulace letního přípravného období

Již v sobotu čeká na svěřence Radka Nešpora první ostrý zápas. Bude se jednat o první mistrovské utkání v novém soutěžním ročníku. V tomto článku se tak můžeme ohlédnout za letní přípravou, která už je de facto minulostí.

V pondělí 8. července zahájili Albrechtičtí přípravu na novou sezónu pod trenérem Radkem Nešporem a jeho novým asistentem Jaroslavem Vlčkem.

Hned na konci prvního týdne přišel na řadu první zápas proti soupeři z druhé skupiny 1. A třídy – proti Vřesině. Celkem albrechtičtí fotbalisté odehráli během přípravy čtyři zápasy. Jednou vyhráli a třikrát odešli poražení. Baník se střetl s jedním týmem z 1. A třídy (FC Vřesina), s jedním týmem z 1. B třídy (TJ Sokol Věřňovice) a dvakrát s divizním soupeřem (FK Bospor Bohumín a FK Fotbal Třinec B). Celkové skóre? 9:16.

V prvním utkání Baník podlehl na domácím hřišti Vřesině 3:4. Poté porazil doma tým z Věřňovic výsledkem 6:3 a v posledních dvou přípravných utkáních Baník nestačil na divizní týmy, a to nejdříve prohrál v Bohumíně s domácím Bosporem 4:0 a poté v generálce na domácím hřišti nestačil na rezervní tým Třince a prohrál výsledkem 5:0.

Nejlepšími střelci přípravy se stali Petr Kubiena a Daniel Vondrus, kteří se shodně trefili dvakrát. Po jednom gólu ještě zaznamenali Antonín Chumchal, Marcin Žyla, Jan Hovůrka, Matěj Schindler a Bruno Antonín. Konečná bilance tedy je? 1-0-3 9:16! 

FK Baník Albrechtice – FC Vřesina 3:4 (1:1)

Branky Baníku: Kubiena Petr, Chumchal Antonín, Žyla Marcin

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 6:3 (1:2)

Branky Baníku: Vondrus Daniel 2, Kubiena Petr, Hovůrka Jan, Schindler Matěj, Antonín Bruno

FK Bospor Bohumín – FK Baník Albrechtice 4:0 (2:0)

FK Baník Albrechtice – FK Fotbal Třinec „B“ 0:5 (0:2)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *