Generálka na novou sezónu: Baník podlehl béčku Třince 0:5

V posledním přípravném utkání před startem nového ročníku 1. A třídy skupiny B  se Baníkovci střetli na domácím hřišti s divizním B týmem Třince, pro kterého také šlo o generálku na start nového soutěžního ročníku. Rezervní tým potvrdil roli favorita a středeční utkání zaslouženě ovládl a zvítězil výsledkem 0:5, když poločasový stav byl 0:2.

FK Baník Albrechtice – FK Fotbal Třinec „B“ 0:5 (0:2)

Čtvrté a zároveň poslední přípravné utkání sehrál tedy Baník na domácím hřišti s divizním B týmem druholigového Třince. Pro oba týmy šlo o poslední přípravné utkání před novým soutěžním ročníkem. B tým Třince potvrdil roli favorita a po většinu utkání byl jasně lepším týmem. V prvním poločase se prosadila rezerva Třince dvakrát. Ve druhém poločase poté třinečtí přidali ještě tři branky a zaslouženě zvítězili v tomto přípravném utkání výsledkem 0:5.

Teď již čeká na fotbalisty Baníku první mistrovské utkání v novém soutěžním ročníku, a to v sobotu 10. srpna, kdy se na představí na hřišti nováčka TJ Sokol Dolní Lutyně. Úvodní mistrovské utkání má výkop v 17.00 hodin

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *