První vítězství v přípravě, Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 6:3

V sobotu sehrálo A mužstvo Baníku druhé přípravné utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy na domácí trávě mládežnického hřiště střetlo s týmem TJ Sokol Věřňovice, hrající 1. B třídu skupiny C. První poločas přinesl celkem tři branky, kdy hosté vstřelil dvě branky a domácí Baníku jednu. Ve druhém poločase byl výsledek 5:1 pro Baník. Baník si tak tím pádem připsal vítězství v tomto utkání za výsledek 6:3.

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 6:3 (1:2)

Druhé přípravné utkání před novým soutěžním ročníkem sehráli Baníkovci proti tradičnímu soupeři v přípravě – TJ Sokol Věřňovice. Baník se v prvním poločase dostal do vedení díky přesné hlavičce Petra Kubieny. Hosté však dvěma rychlými góly skóre utkání otočili ve svůj prospěch a když Baník své šance nevyužil skončil první poločas výsledkem 1:2 pro hosty. Druhý poločas tohoto přípravného utkání však již patřil jen jednomu týmů, a to Baníku, který pěti góly skóre utkání dostal na svoji stranu. Hosté dokázali povedenou trefou jen upravit skóre na konečných 6:3 pro Baník.

Branky Baníku: Vondrus Daniel 2, Kubiena Petr, Hovůrka Jan, Schindler Matěj, Antonín Bruno

Další přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku v sobotu 27. července, kdy se na domácím hřišti utkají od 10.00 hodin s týmem TJ Lokomotiva Petrovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *