FC Vřesina = první letní test Albrechtického Baníku

Albrechtičtí fotbalisté od pondělí trénují a chystají se na další soutěžní ročník v 1. A třídě skupiny B. Hned po úvodním pondělním tréninku je na programu sobotní duel proti soupeři, který hraje 1. A třídu skupiny A – FC Vřesina. Začátek první přípravného utkání je v 14 hodin.

V pondělí 8. července začali svěřenci Radka Nešpora a nového asistenta trenéra Jaroslava Vlčka letní přípravu před další sezonou a hned v sobotu 13. července se utkají na domácím přírodním trávníku v areálu FK Baník Albrechtice s účastníkem druhé 1. A třídy skupiny A, celkem FC Vřesina. Přijďte se tedy podívat na určitě zajímavé přípravné utkání.

Jak již bylo psáno výše, pro fotbalisty Baníku půjde o první přípravný zápas po zahájení letní přípravy. V sobotu 13. července se tedy Baník na domácí půdě střetne s týmem FC Vřesina.

Zápas začíná v sobotu 13. července v 14 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – FC Vřesina a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *