Na úvod porážka, Baník Albrechtice – FC Vřesina 3:4

V sobotu sehrálo A mužstvo Baníku první utkání před novou sezónou, kdy se v rámci letní přípravy na domácí trávě mládežnického hřiště střetli s týmem FC Vřesina. První poločas přinesl dvě branky, kdy hosté se dostali do vedení z pokutového kopu a za domácí Baník vyrovnal na 1:1 Petr Kubiena. Ve druhém poločase se zrodil výsledek 2:3 pro hosty z Vřesiny a Baník tak v úvodním utkání v letní přípravě prohrál 3:4.

FK Baník Albrechtice – FC Vřesina 3:4 (1:1)

Na domácí trávě mládežnického hřiště začal Baník aktivně a v prvním poločase si vypracoval několik vyložených gólových šancí. Do vedení se však dostal soupeř z Vřesiny z pokutového kopu. Za Baník ještě vyrovnal v prvním poločase Petr Kubiena. Ve druhém poločase byl Baník lepším týmem a dostal se díky krásné brance Antonína Chumchala do vedení. Hosté však opět z pokutového kopu srovnali, ale Baníku vrátil vedení Marcin Žyla. Hosté však dokázali skóre utkání otočit a Baník tak v prvním přípravném utkání prohrál výsledkem 3:4.

Branky Baníku: Kubiena Petr, Chumchal Antonín, Žyla Marcin

Další přípravný zápas čeká na fotbalisty Baníku v sobotu 20. července, kdy se na domácím mládežnickém hřišti utkají od 10.00 hodin s týmem TJ Sokol Věřňovice

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *