Starší přípravka má za sebou sobotní dva turnaje

V sobotu se naše starší přípravka rozdělila na dva týmy a zúčastnila se dvou turnajů. Jeden tým se představil na turnaji v blízkém Těrlicku na Memoriálu Patznera v rámci oslav 60 let založení fotbalového klubu a druhý tým starší přípravky zajížděl k turnaji do Chuchelné.

Naši borci předváděli skvělé výkony ve velmi úmorném počasí. Klobouk dolů kluci. Byla to opět krásná podívána. Oba naše týmy se ve velké konkurenci umístily na pěkných 5. místech. Děkujeme všem!

Na turnaji v Těrlicku reprezentovali náš fotbalový klub tito hráči: Jonáš Lanča, Daniel Hawlasek, Patrik Šplichal, Martin Kunčický, Nickolas Fülöp, Matěj Brachaczek, Adrian Pawlas, Rafal Polok, Miriam Přívratská, Jakub Mrózek. Trenéři: Radim Smiga a Pavel Šplichal.

.

Na turnaji v Chuchelné zase reprezentovali náš fotbalový klub tito hráči: Vít Hruška, Matěj Križan, Jakub Culinka, Daniel Grygar, Jakub Nižinský, Samuel Roudenský, Tobias Pawlas, Martin Kocourek, Radek Cyž, Filip Míček. Trenér: Miroslav Culinka.

Trenér Miroslav Culinka: „Krásné zakončení sezony. V parádním pařáku se naši kluci výborně popasovali se svými soupeři, ještě více mě ale potěšilo, že až na 3 kluky v poli, jsme hráli v sestavě s ročníkem 2009. Dnešní skalpy Baníku Ostrava a Karviné jsou jen třešničkou na dortu v této náročné sezóně. Jediná prohra nás bohužel sesadila z jabloně a nakonec jsme vybojovali krásné 5. místo, kdy v souboji jsme porazili právě Karvinou 1:0.“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *