Sedm gólů v generálce, Baník Albrechtice – Sokol Věřňovice 6:1 

Svěřenci Radka Nešpora zvládli poslední zkoušku. Pohledný a gólově atraktivní zápas byl k vidění v Albrechticích na přírodní trávě mládežnického hřiště. Baníkovci v generálce porazili na vlastním hřišti tým TJ Sokol Věřňovice výsledkem 6:1, když poločasový stav byl 2:1. Za Baník se prosadil třikrát Antonín Chumchal, dvakrát Jindřich Klus a jednou Michal Kvapil. 

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 6:1 (2:1)

Poslední přípravný duel sehrál Baník na přírodní trávě mládežnického hřiště ve svém areálu. Hřiště bylo velmi kvalitně připraveno. Pro oba týmy to byl poslední duel v přípravě. Do vedení v utkání se dostali hosté, které posla do vedení Lukáš Górniok. Baník však ještě do konce prvního poločasu zásluhou Jindřicha Kluse a Antonína Chumchal skóre otočit na 2:1, a tak první poločas skončil výsledkem 2:1 pro Baník.

Druhý poločas byl již v režii Baníku, který svému soupeři vstřelil ještě čtyři branky, když se ještě dvakrát prosadil Antonín Chumchal, jednou Jindřich Klus a jednou Michal Kvapil. Baník tak v generálce na první jarní mistrovské utkání zvítězil výsledkem 6:1. I když jde jen o přípravu, tak to se tato výhra určitě počítá proti silnému soupeři.

Branky Baníku: Chumchal Antonín 3, Klus Jindřich 2, Kvapil Michal

Sestava Baníku: Laurenčík – Žyla D., Vagner, Kociolek Jakub, Izaiáš – Pařík, Žyla M., Kvapil, Svirać – Klus, Chumchal. Na střídačce byl připraven: Antonín

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *