Poslední prověrka, v sobotu dorazí Věřňovice

Uběhlo to! Albrechtické fotbalisty čeká závěrečný duel zimní přípravy. V sobotu od 10 hodin přivítají svěřenci Radka Nešpora v domácích podmínkách tým TJ Sokol Věřňovice. Utkání má naplánovaný začátek na 10 hodin. Hrát se bude na přírodní trávě mládežnického hřiště Baníku. 

Zimní příprava se nachýlila ke svému konci a všichni moc dobře vědí, co to znamená. Baník má před sebou poslední přípravný duel v přípravě před těžkým úvodním utkáním proti Jablunkovu. Albrechtičtí drží zimní neporazitelnost, když z dosavadních šesti utkání všechny vyhrály až na jeden, a to poslední zápas, když remizovali v Českém Těšíně s velmi silným domácím týmem výsledkem 2:2. Pozitivní bilanci by rádi Baníkovci udrželi i v posledním sedmém přípravném utkání v zimní přípravě. V cestě bude svěřencům trenéra Radka Nešpora, jak již bylo zmíněno pátý tým 1.B třídy skupiny C – TJ Sokol Věřňovice. Půjde tedy opět o velmi těžké utkání s těžkým soupeřem. Tým Věřňovic má, co se týče hráčů dobrou kvalitu, takže Baník určitě v poslední duelu přípravy dokonalé prověří.

Mužstvo TJ Sokol Věřňovice jsou, jak již bylo zmíněno účastníkem 1.B třídy skupiny C. Po třinácti podzimních duelech jsou na pátém místě se ziskem pětadvaceti body. Věřňovice se tak pohybují ve špičce tabulky a na jaře, tak bude tým Věřňovic bojovat o postupové pozice. Do jara vstoupí Věřňovice domácím velmi prestižním obecním derby proti týmu z Dolní Lutyně. Poslední vzájemný duel obou týmů se odehrál v letní přípravě v roce 2016 (6. srpna), kdy toto vzájemné utkání v Albrechticích skončilo výsledkem 4:0 ve prospěch Baníku.

Z dostupných informací vyplývá, že tým Věřňovic prozatím sehrál šest přípravných duel. V tom prvním porazil tým TJ Sokol Šilheřovice výsledkem 2:0. Ve druhém utkání vyprovodil na umělé trávě v Havířově tým Stonavy výsledkem 7:2. Třetí utkání Sokol prohrál s týmem divizního Bosporu Bohumín výsledkem 1:5. Ve čtvrté přípravě se zrodila remíza 3:3 s týmem TJ Sokol Šilheřovice, se kterým se náš soupeř utkal podruhé v přípravě. A v posledních dvou dosavadních odehraných utkáních v zimní přípravě tým Věřňovic prohrál nejdříve s týmem Dolní Datyně výsledkem 3:0 a poté v posledním odehraném utkání s týmem Lokomotivy Petrovic výsledkem 3:2.

Poslední přípravné utkání  FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice startuje v sobotu 16. března od 10:00 hodin na hřišti v Albrechticích. Hrát se bude na přírodní trávě mládežnického hřiště Baníku.  Přijďte naše hráče podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *