Baníkovce prověří tým TJ Havířov – Dolní Datyně

Další zápas čeká Baník v zimní přípravě. V pátém přípravném utkání bude za soupeře Baníkovcům velmi těžký soupeř z Krajského přeboru – TJ Havířov-Dolní Datyně. Toto utkání se odehraje již v pátek první březnový den na umělé trávě v Horní Suché. Utkání má výkop v 18.30 hodin. 

Albrechtičtí drží zimní neporazitelnost, když z dosavadních čtyřech utkáních všechny vyhrály. Naposledy v sobotu nadělil Baník dvanáct branek týmů z 1. B třídy skupiny C – TJ BDSTAV Sedliště. Pozitivní bilanci by rádi Baníkovci udrželi i v pátém přípravném utkání v zimní přípravě. V cestě bude svěřencům trenéra Radka Nešpora, jak již bylo zmíněno třináctý tým Krajského přeboru – TJ Havířov – Dolní Datyně. Půjde tedy o velmi těžké utkání s těžkým soupeřem. 

TJ Havířov – Dolní Datyně jsou, jak již bylo zmíněno účastníkem Krajského přeboru. Po šestnácti podzimních duelech je na třináctém místě se ziskem čtrnácti bodů. Tudíž to znamená, že na jaře čeká datyňské boj o udržení v soutěži. Poslední vzájemný duel obou týmů se odehrál v letní přípravě před probíhající sezónou, kdy toto vzájemné utkání v Albrechticích skončilo výsledkem 3:2 ve prospěch Baníku.

Z dostupných informací vyplývá, že datynští fotbalisté prozatím sehráli tři přípravné duely. V tom prvním podlehli na nové umělé trávě v Horní Suché, výsledkem 2:3 Lokomotivě Petrovicím. Ve druhém, s opoznání silnějším soupeřem, se už mohli radovat z vítězství. Celek z Heřmanic porazili 6:0. A v posledním dosavadním přípravném utkání náš páteční soupeř vyprovodil výsledkem 7:1 tým Lučiny.

Přípravné utkání TJ Havířov-Dolní Datyně – FK Baník Albrechtice startuje v pátek 1. března od 18:30 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *