Výhra bez větších problémů, BDSTAV Sedliště – Baník Albrechtice 1:12

V dalším přípravném utkání si Albrechtičtí bez větších problémů poradili i s týmem hrající 1. B třídu skupiny C – TJ BDSTAV Sedliště. Baníkovci svého soupeře porazili výsledkem 12:1. Poločasový stav byl 3:1 ve prospěch Baníku. Tři góly zaznamenala dvojice Antonín Chumchal a Jan Kociolek, dvakrát se prosadilo duo Petr Kubiena a Jindřich Klus a jednou se trefila dvojice Bruno Antonín a Michal Kvapil.

TJ BDSTAV Sedliště – FK Baník Albrechtice 1:12 (1:3)

První minuty ani zdaleka nenaznačovaly tak jasný výsledek. V první desetiminutovce tým Sedliště kousal a měl i několik šanci, z toho jednu proměnil. Ovšem více než jedna trefa do sítě Baníku nepadla. Za to do sítě Sedliště v prvním poločase byli k vidění tři trefy. Poločasový stav utkání tak byl 3:1 ve prospěch Baníku.

Druhé dějství patřilo už jednoznačně jen Baníku. Na hřišti byl jen jeden král a skóre narůstalo a narůstalo. Konečné skóre utkání se zastavilo na 12:1 ve prospěch Baníku a další nespočet šancí zůstaly bohužel nevyužitý. I když skóre utkání vypadá jednoznačně tak první poločas tomu vůbec nenasvědčoval.

Branky: Chumchal Antonín 3, Kociolek Jan 3, Kubiena Petr 2, Klus Jindřich 2, Antonín Bruno, Kvapil Michal

Sestava Baníku: Laurenčík – Izaiáš, Hovůrka, Wojtyna, Pařík – Kubiena, Žyla M., Dorozlo, Chumchal – Kvapil, Klus. Na střídačce byli připravení: Mato, Hogh, Antonín, Šlampiak, Kociolek Jan

Další přípravný zápas před startem jarní části čeká na fotbalisty Baníku již v pátek 1. března, kde se představí na nové umělé trávě v Horní Suché proti týmů TJ Havířov – Dolní Datyně. Začátek tohoto přípravného utkání je v 18.30 hodin.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *