Co se událo v Albrechtických týmech mládeže za poslední dny?

Přinášíme Vám informace ohledně našich mládežnických týmů. Podívejte se, co se událo u Albrechtických týmů mládeže za poslední dny.

19. října – Starší přípravka si včera zahrála v rámci předposledního kola OFS Karviná na domácím hřišti proti týmu TJ Slovan Horní Žukov. Naše malé borce ještě čeká poslední podzimní mistrovské utkání na hřišti Horních Bludovic (čtvrtek 25. října). V sobotu 27. října si zahrají kluci na domácím hřišti proti týmům MFK Karviná, SFC Opava v rámci přátelského trianglu od 9.30 hodin.


20. října – Při pátku jsme měli opět plné hřiště dětí. Včerejší den patřil nejmenším klukům z předpřípravky a také z mladší přípravky. Oba naše týmy měly shodné soupeře, když k nám zavítaly týmy z Petřvaldu a Dolních Datyni. Všichni zúčastnění si i přes chladné počasí užili skvělé fotbalové odpoledne plné pohybu.


25. října – Dnešní den zakončili sezónu OFS Karviná naši kluci ze starší přípravky. Závěrečný duel se uskutečnil na půdě týmu z Horních Bludovic. Naši malí borci opět předvedli skvělý výkon plný individuálních a týmových akcí. V sobotu ještě čeká kluky domácí, kvalitně obsazený miniturnaj za účasti týmů MFK Karviná, SFC Opava. Start tohoto turnaje začíná v 9.30 hodin. Jste srdečně zváni.


26. října – Pěkný počin se povedl našemu malému střelci ze starší přípravky Danielu Hawlaskovi, kterému se povedlo, nastřílel v první polovině sezóny OFS Karviná 36 branek v osmi utkáních a stal se tak nejlepším střelcem celé soutěže. Tento úspěch patří celému týmu starší přípravky, který je velice šikovný a pomohl Danečkovi k takovému číslu krásnými akcemi a přihrávkami. Celý náš tým nastřílel úctyhodných 103 branek v osmi zápasech. Nejvíc těší způsob, jakým tým branek dosáhl.


27. října – Dnes dopoledne se naši nejmenší fotbalisté zúčastnili miniturnaje pod názvem FESTIVAL FOTBALU, který pořádal tým FC Baník Ostrava. Kluci, kteří hrají fotbal opravdu chviličku, ukázali, že se zlepšují každým tréninkem či zápasem a pomalu získávají fotbalové srdíčko. Děkujeme za pozvání FCB.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *