Karvinský deník: Albrechtice jsou bez výhry a krčí se na dně tabulky

Z pěti zápasů získali jediný bod, čtyřikrát prohráli. Fotbalisté Albrechtic vstoupili do letošní sezony I.A třídy bídně a nutně už potřebují zabrat.

„Chtěli jsme se vyvarovat toho, co nás potkalo loni, kdy se nám nepovedl vstup do sezony, ale bohužel se to opakuje,“ mrzí trenéra Albrechtic Jaroslava Goje.

Baník začal porážkou na půdě Jablunkova, pak sice doma remizoval 1:1 s Vratimovem, od té doby ale třikrát padl. „Přitom jsme první dva zápasy byli lepší než soupeř. Stejně jako naposledy s Bystřicí, která u nás vyhrála 3:2. Bohužel neproměňujeme šance,“ štve Goje.

Albrechticím se docela povedla příprava, ve které sehrály zápasy i proti týmům z vyšší soutěže. A fotbalisté Baníku výsledkově ani herně rozhodně nepropadli. Jenže vstup do ročníku vypadá úplně jinak. Tým kromě špatné koncovky trápí i zdravotní problémy. „Pořád lepíme sestavu, která se neustále mění,“ dodal trenér Albrechtic.

Baník předvádí pohledný fotbal, dostává se do šancí, v pěti zápasech dal ale pouhé čtyři góly. „Na jednu branku spálíme šest až sedm tutovek. Taky jsme dali nějaké tyčky, neproměnili jsme penaltu,“ komentuje Goj útočné trápení. „Dostáváme hloupé góly po školáckých individuálních chybách. To se pak těžko otáčí,“ dodal vzápětí.

Goj v létě přivedl několik zajímavých hráčů. Posílila stoperská dvojice, přišli i dva mladíci do zálohy, Kubina s Kvapilem, očekávané výsledky se však zatím nedostavily. „Tým má vyšší kvalitu než loni. O to více jsem dosavadními výsledky zklamaný,“ komentuje trenér mužstva.

Čtyři porážky a poslední místo v tabulce se na týmu musí projevit. Na Gojových svěřencích už leží psychická deka, kterou by mohl odhodit víkendový duel s Jistebníkem. „Musíme zvednout hlavy a snad už to zlomíme,“ věří trenér Albrechtic, který dost možná hraje i o svou vlastní budoucnost u týmu.

Odkaz na článek ZDE

Zdroj: karvinsky.denik.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *