Na Baník přijede v neděli Jistebník

Po třech prohrách v řadě chtějí Baníkovci už bodovat naplno. Příležitost budou mít už v neděli, kdy hrají v domácím prostředí proti nevyzpytatelnému týmů – TJ ISMM Jistebník. Oba ambiciózní celky od sebe dělí sedm bod, a tak se dá na albrechtickém hřišti čekat napínavý souboj o potřebné body, který by jeden či druhý tým posunuly tabulkou vzhůru. Nedělní utkání začíná v 16 hodin.

Baník: z Bystřice v dohrávce bohužel porážka

Baníkovci sehráli poslední mistrovské utkání ve středu na domácím hřišti s týmem Bystřice. V této dohrávce Baník šel ve 33. minutě brankou Petra Kubieny do vedení. Hosté však ve 39. minutě dokázali vyrovnat, Baníku však ještě v prvním poločase vrátil vedení Tomáš Izaiáš. Druhý poločas se podařil hostům, kteří skóre utkání otočili a zvítězili výsledkem 2:3. Baník tak na vítězství stalé čeká.

V tomto ročníku 1. A třídy skupiny B je Baník zatím na 14. pozici se ziskem jediného bodu a skóre 4:13. Baník zatím jednou remizoval a čtyřikrát odešel z mistrovských utkání poražen.

Jistebník: čtyři utkání bez porážky

V minulé sezóně skončil tým Jistebníku na 11. místě tabulky. Do nové sezóny vstoupil Jistebník domácí remízou, ale poté přišla porážka. Následně Jistebník ve čtyřech utkáních v řadě neprohrál. V posledním dosavadním odehraném utkání vyhrál doma s týmem Libhoště výsledkem 2:1.

Jistebník se v aktuální tabulce nachází na 6. místě s bilancí dvě vítězství, dvě remízy a jednu remízu. Skóre má tým Jistebníku 12:9 a celkový počet bodů našeho nedělního utkání je 8.

Vzájemná bilance: půjde o třetí vzájemný souboj

Co se týče vzájemného utkání tak oba týmy se zatím utkaly celkem dvakrát v historii vzájemných utkání. V minulé sezóně na podzim Baník doma jediným gólem v 84. minutě z kopačky Antonína Chumchala zvítězil výsledkem 1:0 a na jaře vyhrál zase domácí Jistebník brankami ze 13. a 61. minuty výsledkem 2:0. Jak dopadne třetí vzájemný souboj, se dozvíte v neděli, ale Baník nečeká vůbec nic lehkého.

Předzápasové statistiky:

Poslední vzájemný zápas:

TJ ISMM Jistebník – FK Baník Albrechtice 2:0 (25. kolo I.A třídy sk. B, sobota 26.5.2018)
Branky: 13. Andrys Lukáš, 61. Mohyla Petr
TJ ISMM Jistebník: Krayzel – Konečný, Lebica, Štandl P., Košina – Mohyla (86. Pasker), Štverka D., Štandl J, Andrys – Ogon, Wojcik (75. Vavroš)
FK Baník Albrechtice: Mato – Žyla D., Věčorek, Hovůrka, Pasz (83. Chmiel) – Kociolek Jakub, Dorozlo, Vagner, Izaiáš – Lojek (79. Goj), Chumchal

Poslední zápasy obou soupeřů:

FK Baník Albrechtice – TJ Bystřice 2:3 (5. kolo I.A třídy sk. B, 12.9.2018)
Branky: 33. Kubiena Petr, 45. Izaiáš Tomáš – 39. Teofil Lukáš, 59. Buryan Filip, 85. Pěla Martin
FK Baník Albrechtice: Mato – Kulhánek, Wojciechowski, Wojtyna, Žyla D. – Kubiena, Kociolek Jakub, Dorozlo, Izaiáš (60. Klus) – Chumchal, Kvapil (81. Goj)

TJ ISMM Jistebník – FC Libhošť 2:1 (6. kolo I.A třídy sk. B, 9.9.2018)
Branky: 11. a 36. Ogon Ondřej – 43. Vavřík Michael
TJ ISMM Jistebník: Krayzel – Vavroš, Prčík, Pietras, Mohyla, Besta, Miklas (84. Štandl J.), Andrys L. (66. Sebera), Ogon, Lebica, Kadlčák (15. Tyleček)

Vzájemné zápasy obou soupeřů:

Sezona 17/18: BANÍK – JISTEBNÍK 1:0, JISTEBNÍK – BANÍK 2:0

Utkání 7. kola 1. A třídy skupiny B začíná na albrechtickém stadionu v neděli 16. září v 16:00 hodin. Neváhejte a přijďte podpořit Baník v dalším domácím důležitém utkání o mistrovské body, uvidíte nové posily a souboj kvalitních týmů soutěže! Náš tým potřebuje v tomto dalším domácím a těžkém utkání vaši podporu! Na zápas byla nominována trojice sudích Zbyněk Tomšík – Marek Žáček – Dominik Hykl. Jak toto další mistrovské utkání dopadne, Vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu a Facebook stránce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *