Již tuto sobotu! Turnaj starších přípravek pod názvem EUROFERTIL CUP III.

Vážení přátelé, příznivci mládežnického fotbalu, již o víkendu, konkrétně v sobotu 15. září od 9 hodin se v areálu FK Baník Albrechtice uskuteční třetí ročník fotbalového turnaje starších přípravek pod názvem EUROFERTIL CUP III.

Turnaj starších přípravek pod názvem EUROFERTIL CUP III. pro ročník 2008 a mladší se zúčastní celkem dvanáct týmů, a to domácí Albrechtický výběr – FK Baník Albrechtice, FC Baník Ostrava (modří), FC Baník Ostrava (bílí), SFC Opava (žlutí), SFC Opava (červení), MFK Frýdek – Místek, SK Sigma Olomouc, MFK Karviná, FC Hlučín, SK Zašová 1926, MKS Szczawno Zdrój a GKS Zagłębie Wałbrzych

Turnaj se odehraje systémem každý s každým. Bude se hrát vždy stejně na třech hřištích pro mladší přípravky. Hrací doba je 1x – 16 minut.  Pravidla jsou takové, že auty se vhazují. Všechny přímé i nepřímé kopy se rozehrávají. Důležité pravidlo je že brankář nesmí vyhodit nebo vykopnout míč z ruky přes půlku hřiště (při porušení je nařízen nepřímý kop z poloviny hřiště).

Co rozhoduje o umístění? 1. Počet bodů, 2. Rozdíl ve skóre (při rovnosti více vstřelených branek), 3. Vzájemný zápas, 4. V případě shody všech možností rozhodnou na závěr pokutové kopy (tři na každé straně). Bodování v turnaji je klasické – výhra tři body a remíza jeden bod.

Přijďte tak v sobotu 15. září od 9 hodin mezi nás. Určitě to bude stát za to. Je připraveno bohaté občerstvení pro všechny a určitě velmi skvělý sportovní zážitek. Fotbal je hra, která nás baví! Proto tak přijďte v sobotu 15. září na tento turnaj mladých nadějných fotbalistů do našeho krásného areálu.

Těšíme se na Vás v Albrechticích.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *