Baník v pondělí zahájí letní přípravu

Dovolená končí a již za pár hodin v pondělí  17. července vyběhnou fotbalisté Baníku Albrechtice k úvodnímu tréninku letní přípravy. Pouze ani ne měsíc budou mít svěřenci nového trenéra Jaroslava Goje na to, aby se připravili na nový ročník 1. A třídy skupiny B. Prvním testem bude pro Baníkovce v sobotu tým Horní Suché.

Relativně krátká dovolená, po které bude následovat ani ne čtyřtýdenní dril v rámci letní přípravy. Tak vypadá scénář pro fotbalisty Baníku, kteří před třemi týdny zakončili uplynulou sezónu.

V pondělí 17. července v odpoledních hodinách se fotbalisté Albrechtic poprvé setkají v kabině na zahájení letní přípravy na sezónu 2017/2018. Co čeká Baníkovce během následujících týdnů? Hned v sobotu se Baník představí v prvním přípravném duelu, kdy v domácím areálu přivítá tým Horní Suché, hrající 1. B třídu skupiny C. Hned ve středu, a to 26. července se doma Baník střetne s týmem Dětmarovic (krajský přebor) a hned poté v pátek 28. července změří síly Baníkovci opět doma s dalším účastníkem krajského přeboru, a to s Českým Těšínem. V průběhu dalšího týdne, konkrétně ve středu 2. srpna albrechtičtí fotbalisté vyzvou doma devatenáctku MFK Havířov.

Poté následuje generálka 5. srpna v rámci turnaje na hřišti našeho soupeře TJ Havířov – Dolní Datyně. Po této generálce již následuje v neděli 13. srpna úvodní kolo nového soutěžního ročníku, kdy se albrechtičtí fotbalisté představí v domácím střetnutí ve velkém derby se Stonavou.

Plán přípravných zápasů 2017

22.7. FK Baník Albrechtice – TJ Depos Horní Suchá (Albrechtice, 10:00)

26.7. FK Baník Albrechtice – SK Dětmarovice (Albrechtice, 17:00)

28.7. FK Baník Albrechtice – FK Český Těšín (Albrechtice, 17:30)

2.8. FK Baník Albrechtice – MFK Havířov U19 (Albrechtice, 17:00)

5.8. Turnaj TJ Havířov – Dolní Datyně

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *