Další vítězství v přípravě, Baník Albrechtice – Sokol Věřňovice 11:2

Baník v sobotu 5. března odehrál další přípravné utkání v rámci zimní přípravy, a to v pořadí páté. Baník se představil na umělé trávě v Horní Suché, kde se tentokrát střetl s týmem TJ Sokol Věřňovice, hrající 1.B třídu skupiny C. A v tomto pátém přípravném utkání v zimní přípravě si Baník připsal vysokou a zaslouženou výhru výsledkem 11:2, když poločasový stav byl 4:1. Za Baník se v tomto přípravném utkání prosadil čtyřikrát Vojtěch Michejda, dvakrát Antonín Chumchal a jednou pětice Lukáš Vagner, David Konczyna, David Ledvina, Jakub Kociolek a Daniel Žyla.

FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice 11:2 (4:1)

V pátém přípravném utkání Baník na umělé trávě v Horní Suché porazilo mužstvo TJ Sokol Věřňovice výsledkem 11:2, když poločasový stav utkání byl 4:1. Baník byl před utkáním, co se týče postavení v soutěžích favoritem, a to se po celou dobu utkání potvrdilo. Za Baník se prosadil čtyřikrát Vojtěch Michejda, dvakrát Antonín Chumchal a jednou se prosadila pětice hráčů Lukáš Vagner, David Konczyna, David Ledvina, Jakub Kociolek a Daniel Žyla. Baník tak ve svém pátém přípravném utkání zaslouženě zvítězil výsledkem 11:2 a porazil tak tým TJ Sokol Věřňovice.

Branky Baníku: Michejda Vojtěch 4, Chumchal Antonín 2, Vagner Lukáš, Konczyna David, Ledvina David, Kociolek Jakub, Žyla Daniel

Další přípravné utkání v rámci zimní přípravy sehrají Baníkovci v sobotu 12. března 2022 opět na umělé trávě v Horní Suché, a to s týmem FK Stará Bělá – hrající 1.A třídu skupiny A. Utkání má výkop ve 12:30 hodin.