Baníkovce prověří tým FK Stará Bělá

Zimní příprava Baníku pomalu končí. Svěřenci Dušana Kohúta se připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká v pořadí již šesté přípravné utkání v zimní přípravě a pravděpodobně i poslední přípravný duel, jelikož poté již čeká generálka na hráče Baníku v rámci okresního poháru další víkend doma s týmem Záblatí. . V sobotu 12. března se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 12:30 hodin vyzve tým hrající 1. A třídu skupiny A, a to – FK Stará Bělá. Výkop utkání je ve 12:30 hodin.

Albrechtičtí drží zimní neporazitelnost, když z dosavadních pěti utkáních všechny vyhrály. Naposledy v sobotu nadělil Baník jedenáct branek týmů z 1. B třídy skupiny C – TJ Sokol Věřňovice. Pozitivní bilanci by rádi Baníkovci udrželi i v šestém přípravném utkání v zimní přípravě. V cestě bude svěřencům trenéra Dušana Kohúta, jak již bylo zmíněno tým – FK Stará Bělá. Půjde tedy o velmi těžké utkání s těžkým soupeřem. 

Naposledy se oba týmy střetli 25. července 2020, kdy vzájemný duel v rámci letní přípravy na přírodní trávě v Albrechticích skončil nerozhodně výsledkem 2:2. Za Baník se tehdy prosadil Antonín Chumchal a Jan Hovůrka.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – FK Stará Bělá startuje v sobotu 12. března od 12:30 hodin na umělé trávěHorní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!