V sobotu na Albrechtice čeká TJ Sokol Věřňovice

Zimní příprava Baníku se pomalu chýlí ke konci. Svěřenci Dušana Kohúta se připravují na start odvetné jarní části 1.A třídy skupiny B a v sobotu je čeká v pořadí již páté přípravné utkání v zimní přípravě. V sobotu 5. března se představí Baník opět na umělé trávě v Horní Suché, kde od 10 hodin vyzve tým hrající 1. B třídu skupiny C, a to – TJ Sokol Věřňovice. Výkop utkání je v 10 hodin.

Albrechtičtí mají za sebou již pět přípravných duelu s bilancí pěti výher. Albrechtičtí na úvod přípravy na umělé trávě v Horní Suché porazili Gascontrol Havířov výsledkem 14:0. Poté porazili Baníkovci na umělé trávě ve Vratimově tým Čeladné výsledkem 5:0. Následně na domácí umělé trávě porazil Baník tým Petřvaldu u Karviné výsledkem 8:2 a v posledním přípravném utkání vyprovodili domácí Horní Suchou výsledkem 5:1.

Pro Baník, jak již bylo zmíněno to bude čtvrté přípravné utkání v rámci zimní přípravy. Naposledy se oba týmy střetli 8. února 2020, kdy vzájemný duel na umělé trávě v Horní Suché zaslouženým vítězstvím ve prospěch Baníku výsledkem 5:3. Za Baník se tehdy prosadil dvakrát Erik Szmek a jednou postupně Tomáš Izaiáš, Antonin Chumchal a Jan Hovůrka.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Sokol Věřňovice startuje v sobotu 5. března od 10:00 hodin na umělé trávě v Horní Suché. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!