První soupeřem v přípravě je tým TJ Havířov – Dolní Datyně

Zimní příprava na odvetné boje v jarní části je v plném proudu. Po několika tréninkových jednotkách čeká Baníkovce první duel v novém roce. Na umělé trávě v Orlové v rámci zimního turnaje O pohár starostky Orlové se svěřenci Milana Procházky střetnou v sobotu 27. ledna hodinu před dvanáctou s týmem hrající Krajský přebor, a to tým TJ Havířov – Dolní Datyně. Výkop je naplánován na 11:00 hodin.

Pro Baníkovce půjde o první přípravný duel. Pro hráče mužstva TJ Havířov – Dolní Datyně také půjde o první duel v rámci zimní přípravy.Oba soupeři odehráli poslední vzájemné utkání v letní přípravě v rámci turnaje v Dolních Datyních pod názvem Memoriál p. Bronislava Kotuly a p. Aloise Švrčiny. Ze vzájemného střetnutí se z vítězství radoval Baník výsledkem 2:3, kdy se za Baník prosadila postupně trojice Daniel Hruška, Tomáš Izaiáš a Daniel Žyla. V tomto momentě přípravy, tak jak to bylo v létě však až tak o výsledek v první řadě opět nepůjde.

Co se týče umístění v aktuálně probíhající sezoně, tak Baníkovci po podzimní části 1. A třídy skupiny B okupují čtvrtou příčku se ziskem čtyřiadvaceti body. Soupeř TJ Havířov – Dolní Datyně z Krajského přeboru MSKFS po podzimní části je na dvanácté příčce se ziskem osmnácti bodů.

Přípravné utkání TJ Havířov-Dolní Datyně – FK Baník Albrechtice startuje v sobotu 27. ledna od 11:00 hodin na umělé trávě v Orlové. Přijeďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část!