TRENÉR ROKU 2023 – Tomáš Červenka

Náš bývalý hráč a trenér Tomáš Červenka, jak trenér mládežnických mužstev, tak i mužstva mužů se na 22. Galavečeru grassroots fotbalu, který se uskutečnil o uplynulém víkendu ve Zlíně, stal mládežnickým trenérem roku 2023. Do Zlína se sjela fotbalová veřejnost z neprofesionálního ale i profesionálního fotbalu a během slavnostních ceremoniálů sledoval nabitý sál proslovy a všechny oceněné osobnosti, mezi které po zásluze patří i trenér Tomáš Červenka, který trénuje mládež v klubu MFK Karviná. Trenér Tomáš Červenka byl oceněn v kategorii Trenér roku mládež – muži.

Na galavečerech neprofesionálního fotbalu Fotbalová asociace České republiky vždy oceňuje nejlepší trenéry a hráče mládežnického, dívčího, plážového fotbalu a futsalu za uplynulý rok.

Celý klub FK Baník Albrechtice trenéru Tomášovi Červenkovi blahopřeje k významnému ocenění napříč celou republikou.

O tomto slavnostním večeru je k dispozici na stránkách Fotbalové asociace České republiky i článek: https://www.fotbal.cz/nasfotbal/galavecer-naseho-fotbalu-hracem-roku-2023-je-matous-krulich/a19648?fbclid=IwAR1ma0EDx1U9Bx06PNBuNb0kjkdsa6bYTPpGsfi9rXGVcsjusyMzKCd0mQA