Finále poháru je tady!

FINÁLE POHÁRU JE TADY – PŘIJĎTE FANDIT DO RÁJE!

Očekáváné finále Poháru Okresního fotbalového svazu Karviná je tady. Pomyslný dort má hned dvě třešničky, neboť utkání se odehraje na nádherném Městském stadionu v Karviné – Ráji a navíc se mezi sebou v derby střetnou naši fotbalisté FK Baník Albrechtice proti sousedům SK Horní Suchá.

Vedení Okresního fotbalového svazu Karviná v čele s předsedou Jiřím Lincerem se rozhodlo, že finále uspořádají na největším a nejkrásnějším stadionu v okrese. Pan Lincer dodal: „Zkušenost s pořádáním finálových okresních pohárů na ligových stadionech mají například v Uherském Hradišti či Opavě, chceme fotbal propagovat, do poháru přilákat více družstev a hlavně lidi na tribunách, proto jsme se rozhodli domluvit se s vedením MFK Karviná a uspořádat finále na jejich stadionu. Věřím, že to bude oslava fotbalu.“

Naši hráči se dostali do finále výhrou nad Lokomotivou Louky a Interem Petrovice. Hráči Sportovního klubu Horní Suchá se do finále probojovali podzimní výhrou na hřišti Gascontrolu Havířov a výhrou proti ambicióznímu týmu z bohumínského předměstí Slovanu Záblatí. V pikantním finále narazí naší fotbalisté na geografické sousedy i sousedy z tabulky, kteří v nedělním utkání 1. A třídy mezi sebou remizovali 1:1.

Pikantní utkání se těší velikému zájmu široké sportovní veřejnosti, a proto věříme, že utkání navštívíte i Vy a společně tak zaplníme hlavní tribunu Městského stadionu v Ráji. V případě nerozhodného výsledku po 90. minutách se o vítězi rozhodne v penaltovém rozstřelu. V poločase utkání se střetnou nejmladší fotbalové naděje z mladší přípravky FK Baník Albrechtice a SK Horní Suchá.

Přijďte na toto finále!!!