Generálku na jarní část značí sobotní utkání proti Petřvald u Karviné

Na přírodní trávě v areálu FK Baník Albrechtice se v sobotu 18. března odehraje generálka před vstupem albrechtických fotbalistů do jarní části 1. A třídy skupiny B. Dorazí tým TJ Petřvald u Karviné, který hraje 1. B třídu skupiny C. Výkop je naplánován na 10:30 hodin.

Poslední utkání zimní přípravy proti pátém týmu 1. B třídy skupiny C zakončí albrechtický tým zimní dril, za týden už startuje jarní část. Zápas se odehraje na přírodní trávě na mládežnickém hřišti FK Baník Albrechtice.

Albrechtičtí mají za sebou čtyři přípravné duely a jeden pohárový zápas s bilancí dvě výhry, dvou remíz a jedné porážky. Albrechtičtí na úvod přípravy 4. února na umělé trávě ve Vratimově porazili domácí tým hrající Krajský přebor výsledkem 2:7. Poté v sobotu 11. února na umělé trávě Městského stadionu v Karviné remizovali nerozhodně 1:1 s osmnáctkou MFK Karviná. Ve třetím přípravném utkání Baník na umělé trávě v Horní Suché remizoval nerozhodně 6:6 s týmem hrající 1.B třídu skupiny B, a to FK Slovan Záblatí. Ve čtvrtém přípravném utkání v sobotu 4. března přišla s týmem TJ Havířov – Dolní Datyně, hrající Krajský přebor první porážka, a to výsledkem 3:2 a v posledním dosavadním odehraném utkání, které se bralo i jako přípravné, ale zároveň pohárové Baník na umělé trávě vyhrál s týmem Inter Petrovice výsledkem 2:5.

Sobotní soupeř v generálce na jarní část, je tým TJ Petřvald u Karviné hrající 1. B třídu skupiny C a po podzimu je na 5. příčce. Tým Dolní Lutyně posbíral v třinácti zápasech 21 bodů. Naposledy se oba týmy střetli 12. února 2022, kdy v rámci zimní přípravy na domácí umělé trávě skončil vzájemný zápas vítězstvím našeho mužstva výsledkem 8:2.

Přípravné utkání FK Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné začíná v areálu FK v Albrechticích sobotu 18. března v 10:30 hodin. Přijďte naše hráče podpořit a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na jarní část! Jak utkání dopadne, vás budeme samozřejmě informovat i na našem webu. Přijďte naše hráče podpořit!