Soustředění mají za sebou také kategorie předpřípravky, mladší a starší přípravky

Od 16. – 19. února se konalo již tradiční soustředění v Komorní Lhotce v penzionu Zátiší. Tentokráte se ho zúčastnily kategorie předpřípravky, mladší a starší přípravky.
Naše tři mládežnické kategorie si opět toto soustředění plně užili a soustředění splnilo opět svůj účel.

O tréninkovou náplň na soustředění se postarali naši trenéři přípravek Roman Szász, Tomáš Červenka, Michal Ličák, Radim Smiga, Ondřej Kulhánek, Martin Hermann a Daniel Valošek.

„Soustředění jsme si plně užili. Každý den jsme 2x denně využívali místní halu, kde jsme pilovali fotbalové dovednosti, užili si spousty her a v neposlední řadě zahráli fotbal samotný. Kategorie mladší a starší přípravky dokonce halu využily k přátelskému utkání s týmem z Horní Suché. Klubu je potřeba poděkovat, že za námi dorazil. V neposlední řadě jsme moc rádi, že se soustředění obešlo bez úrazů a všichni se mohli vrátit spokojeně domů. Velký dík patří personálu penzionu. Skvělí byli také samotní rodiče, kteří opět utvořili perfektní partu. Určitě budeme uvažovat, že se zde za rok hozně rádi vrátíme,“ zhodnotil vydařené soustředění našich nejmenších mládežnických mužstev jeden z trenérů přípravek Radim Smiga.

Fotogalerie z tohoto soustředění najdete již zveřejněné postupně na našem Oficiálním klubovém Facebookovém profilu.