Dorost se poctivě připravuje na jarní část

Hráči dorostenců Baníku poctivě plní tréninkové dávky zimní přípravy. Připravují se již téměř přes dva týdny. Trenéři Martin Míček a Marek Chmiel jsou s přístupem svých svěřenců spokojení.

Dorostenci odstartovali přípravu 6. ledna. Přípravná utkání v rámci zimní přípravy na dorostence teprve čekají a v plánu je i kondiční soustředění od 9. do 12. březnu. Zimní část přípravy dorostenců probíhá v plném proudu, zatím dle plánu. Trénujeme dvakrát týdně, čímž i klukům vycházíme vstříc, aby měli dostatek času na školu. V únoru nás čekají zatím tři přípravné zápasy. Jedeme ven 4.2 do Havířova, kde se utkáme s divizním dorostem, 18.2 doma přivítáme Slovan Havířov a 25.2 starší dorost z Tošanovic. V březnu nás čeká čtyřdenní soustředění v Horní Bečvě,“ objasnil hlavní trenér Martin Míček.

Dorost čeká první mistrovské utkání v jarní části začátkem dubna, takže příprava na jarní odvetné boje je dlouhá, ale s přístupem kluků je realizační tým spokojen. Jarní část začínáme hned první víkend v dubnu. Účast kluků na trénincích nás těší, i samozřejmě přístup k této ne moc oblíbené části sezóny. Velká výhoda našeho klubu je umělá tráva s osvětlením, takže celou zimu strávíme na tomto hřišti. Za celou kabinu mohu říci, že se už na mistrovské utkání těšíme,“ uzavřel hlavní trenér albrechtického mužstva dorostenců Martin Míček.

Přehled přípravných utkání dorostenců Baníku:

Sobota 4.2. MFK Havířov – Baník Albrechtice (12:00, UT Havířov)

Sobota 18.2. Baník Albrechtice – TJ Slovan Havířov (13:00, UT Albrechtice)

Sobota 25.2. Baník Albrechtice – TJ Tošanovice (13:00, UT Albrechtice)

Pozn. Dny a časy zápasů se mohou změnit. O všech případných změnách budeme samozřejmě ihned informovat.