V pátek první zápas přípravy, soupeřem Dolní Datyně

Závěr prvního tréninkového týdne zpestří přípravný duel proti těžkému soupeři, a to týmů TJ Havířov – Dolní Datyně. Hrát se bude na mládežnickém hřišti v areálu FK Baník Albrechtice od 18 hodin.

Albrechtičtí fotbalisté zahájili letní přípravu 12. července v úterý. V zápase proti týmů Dolní Datyně nebude mít trenér k dispozici kompletní kádr, jelikož několik hráčů, jak z rodinných tak pracovních důvodu stále ještě chybí a zapojí se do přípravy později. O víkendu budou mít hráči volno a od pondělí začnou druhý týden náročné přípravy.

Náš páteční soupeř začal s přípravou na novou sezónu stejně jako svěřenci Dušana Kohúta. Pro tým TJ Havířov – Dolní Datyně, která má hlavně mladý tým, půjde rovněž o první přípravný duel. Hlavním trenérem je Pavel Cirkl. V uplynulé sezóně skončil páteční soupeř v Krajském přeboru na třináctém místě, tedy na poslední nesestupové příčce.

Poslední vzájemný duel se hrál v rámci zimní přípravy 1. března 2019 na umělé trávě v Horní Suché a skončil vítězstvím Baníku výsledkem 1:0, když jedinou branku v utkání za Baníkovce vstřelil Jindřich Klus.

První přípravný zápas Baníku začíná v pátek 15. července v 18.00 hodin v areálu FK Baník Albrechtice. Přijďte podpořit naše hráče a navštivte tak utkání FK Baník Albrechtice – TJ Havířov-Dolní Datyně a uvidíte, jak se fotbalisté A mužstva připravují na novou sezónu.