A tým Baníku zahájil letní přípravu

V úterý 12. července odpoledne krátce před pátou hodinu se albrechtičtí fotbalisté sešli po krátkém dvoutýdenním volnu v útrobách areálu FK Baník Albrechtice, aby zahájili přípravu na novou sezónu, která startuje o druhém srpnovém víkendu. První přípravný duel se hraje nakonec už v pátek 15. července místo soboty 16. července.

Úvodní trénink se konal na mládežnickém hřišti v areálu FK Baník Albrechtice pod vedením trenéra Dušana Kohúta v počtů šestnácti hráčů a dva brankáři. Někteří hráči ještě chyběli kvůli zranění nebo pracovním povinnostem a k mužstvu se připojí později. Mužstvo nejprve absolvovalo rozcvičku, poté běhání a následně si zahrálo tréninkové utkání. V dalších dnech bude A tým Baníku čekat několik tréninkových jednotek a přípravných utkání před úvodním soutěžním utkáním nadcházející sezóny, které čeká Baníkovce ve druhém srpnovém víkendu.

První přípravný duel sehrají albrechtičtí fotbalisté hned již v pátek 15. července místo soboty 16. července na domácím hřišti proti mužstvu TJ Havířov – Dolní Datyně, hrající Krajský přebor. První přípravné utkání má naplánovaný začátek na 18 hodin a bude se hrát na mládežnickém hřišti v areálu FK Baník Albrechtice.