Plán zimní přípravy A-mužstva Baníku

Albrechtičtí fotbalisté se již před několika týdny rozešli na dovolenou. Do kabiny se vrátí až v pondělí 17. ledna, kdy jim začne příprava na jarní část sezóny v 1. A třídě skupiny B. My už nyní přinášíme plán jejich zimní přípravy. Věřme, že situace ohledně pandemie koronaviru to dovolí a příprava začne.

Jaký bude albrechtický program před prvním mistrovským utkáním jarní části vypadat? Po třech týdnech zimní přípravy přijde na řadu první přípravné utkání, a to v sobotu 29. ledna proti Gascontrolu Havířov na umělé trávě v Horní Suché. Poté přijde na řadu další přípravné utkání v neděli 6. února tentokrát na umělé trávě ve Vratimově, proti týmu SK Beskyd Čeladná.

Následně se Baník na domácí umělé trávě utká s týmem TJ Petřvald u Karviné 12. února. Poté se Baník představí opět v Horní Suché s domácím týmem. Následovat bude utkání na umělé trávě v Třinci s místní devatenáctkou.

Další přípravné utkání sehraje Baník 5. března na umělé trávě v Horní Suché s týmem TJ Sokol Věřňovice. Za týden, a to přesně 12. Března má Baník domluvené utkání s týmem FK Stará Bělá, kdy se utkání odehraje na umělé trávě opět v Horní Suché a v případě dobrého počasí v Albrechticích na přírodní trávě. Generálka před startem jarní části je naplánována na sobotu 19. března, kdy se Albrechtičtí střetnou v rámci okresního poháru OFS Karviná. Čas a místo utkání bude teprve domluveno po dohodě se soupeřem.

Po generálce již mají Baníkovci před prvním mistrovským utkání v jarní části.

Přehled zimní přípravy:

Pondělí 17.1. Začátek zimní přípravy

Sobota 29.1. FK Gascontrol Havířov – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Neděle 6.2. SK Beskyd Čeladná – Baník Albrechtice (15:00, UT Vratimov)

Sobota 12.2. Baník Albrechtice – TJ Petřvald u Karviné (10:00, UT Albrechtice)

Sobota 19.2. SK Horní Suchá – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Sobota 26.2. FK Fotbal Třinec U19 – Baník Albrechtice (12:00, UT Třinec – Tyršová)

Sobota 5.3. TJ Sokol Věřňovice – Baník Albrechtice (10:00, UT Horní Suchá)

Sobota 12.3. FK Stará Bělá – Baník Albrechtice (12:30, UT Horní Suchá, dle počasí tráva Albrechtice)

Sobota 19.3. FK Slovan Záblatí – OFS Karviná pohár

Pozn. Dny a časy zápasů se mohou změnit. O všech případných změnách budeme samozřejmě ihned informovat.