Pátý ročník Albrechtického fotbalového kempu se opět velmi vydařil

Albrechtický fotbalový kemp 2021 byl v neděli zdárně ukončen. Třiačtyřicet dětí se zúčastnilo od čtvrtka 22. července do neděle 25. července fotbalového kempu pořádaného klubem FK BANÍK ALBRECHTICE. Tento projekt byl opět podpořen NADACÍ OKD, za což moc děkujeme a nesmírně si této podpory vážíme. Děti si užily velkého množství sportovních aktivit a také fotbalových her a tréninků.

Do našeho areálu zavítal také odchovanec Albrechtického fotbalu, který nyní působí v ligovém týmů MFK Karviná Vladimír Neuman, který dětem ochotně odpověděl na záludné otázky, podepsal vše co se dalo a našim malým brankářům předal své zkušenosti při tréninkové jednotce, kterou sám vedl. Moc děkujeme.

V průběhu kempu náš areál navštívil profesionální druholigový klub FK ÚSTÍ NAD LABEM, který si u nás zatrénoval před druholigovým zápasem v Třinci. Zajímavostí je, že u té příležitosti jsme v realizačním týmu Ústí mohli shlédnout takové bývalé fotbalové ikony a reprezentanty jako je David Jarolím, Jaromír Blažek, Jaromír Jindráček. Prostě paráda.

Počasí nám jako každý rok vyšlo parádně a tím pádem jsme mohli bez problémů uskutečnit všechny sportovní aktivity, které jsme měli v plánu, včetně tradiční opékačky párků i s rodiči.

„Chtěl bych moc poděkovat všem trenérům, kteří se podíleli na organizaci tréninků a doprovodných akcí. Jsme moc rádi, že celý kemp proběhl v klidu a bez úrazu a na tvářích dětí byl vidět spokojený úsměv. Dokonce jsem zaznamenali poznámky dětí, že by kemp mohl trvat klidně déle, což je pro nás trenér největší odměna a vyznamenání,“ řekl šéftrenér mládeže Lukáš Hawlasek.